Az új blogom postjai

Nincs megjeleníthető elem

Rólam

Miyazaki Jun, alias Merras.

A név nem egy nick, hanem tényleg japán - ennek ellenére sokak szerint kitűnően beszélek magyarul. Ezt többek között a Neo Interactive digitális reklámügynökség munkatársai is megerősíthetik. :)

Bár nem link építés, de azért megemlíteném, hogy Google AdWords Certified Partner minősítésem is van, azaz elképzelhető, hogy valamennyire értek az AdWords kampányok menedzseléséhez is.

Link építés

Link building - linképítés tanácsok keresőoptimalizálóknak

E-mail értesítő

Írd be az e-mail címed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Friss topikok

  • Szappanos László 2: A helyezések nincsenek szoros összefüggésben a PR értékkel, kis mértékben befolyásolják viszont. (2014.04.30. 16:53) Google Armageddon zajlik?
  • hiyuan: Il processo per ottenere supera potrebbero includere delle finalità web e di persona le richieste ... (2011.08.12. 05:06) StartUP konf 2009
  • hiyuan: cittadini Distretto avrà la prospettiva di ottenere una buona vacanza esclusiva con il $ diverse 1... (2011.08.12. 05:04) New blog
  • hiyuan: "E 'fondamentale che noi aiutiamo la procedura riguardante la manutenzione oltre a restauro mentre... (2011.08.12. 05:02) Google killer Twitter és Digitális Média Tények Könyve 2009
  • bodybuilderSHOP: Merras! Aranyba kéne foglalni a neved! Ami késik persze nem múlik! Köszönöm ezt a rengeteg haszn... (2010.03.14. 13:08) Rólam

Google killer Twitter és Digitális Média Tények Könyve 2009

2009.05.13. 12:18 | Merras | 2 komment

Címkék: google miyazakijun blog

Ha még nem álltál át az új blogomra, akkor tedd meg - a későbbiekben itt már csak néhány értesítő bejegyzéssel fog frissülni a tartalom. Ahogy most is például. :)

A héten két komolyabb hírt raktam ki az új blogomba:

Google killer Twitter?

Állítólag a Twitter ezentúl a beküldött tartalmakban is fog keresni. Talán nem lesz Google gyilkos, de komoly keresőpiaci szereplővé válhat.

Digitális Média Tények Könyve 2009

A neoval idén is összehoztunk egy kiadványt, amely a legfontosabb tényeket, adatokat, statisztikákat tartalmazzák a hazai és nemzetközi online piacról. A DMTK 2009 elolvasható a blogomban.

New blog

2009.04.27. 10:42 | Merras | 2 komment

Címkék: blog

Lezárul egy korszak, hogy új kezdődhessen - legalábbis ami a SEO-bloggeri pályafutásomat illeti.

Új helyen nyitok új blogot, amely lehetővé teszi, hogy a keresőmarketing nagyobb területeit járhassam körbe, túl a link buildingen.

Az itteni blog megmarad, addig, amíg van értelme használni az itt leírt tanácsokat - ha már nincs értelme, a Googleből úgyis eltűnik :)

Találkozzunk a Miyazakijun.hu blogon!

StartUP konf 2009

2009.03.10. 09:38 | Merras | 1 komment

Címkék: startup

Publikussá vált az ide StartUP konferencia programja. A tavalyi esemény nekem nagyon bejött, elég hasznos, érdekes megszólalások voltak rajta, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek a részvételt - én ott leszek az idein is.

 

Google Analytics Individual Qualification - már nekem is van

2009.03.07. 13:45 | Merras | 5 komment

Címkék: google analytics individual qualification

A héten a Google Analytics elindított egy hasonló kvalifikációs rendszert, mint amilyen a Google AdWords kapcsán is van: Google Analytics Individual Qualification néven.

Ha jól csiripelik a verebek, akkor Sziebig Péter (Klikkmánia) volt az első itthonról, aki letette a vizsgát, ill. Gál Kristóf is begyűjtötte már a saját minősítését. (Ha valaki még sikerrel túljutott a vizsgán, akkor nyugodtan kommentelje be magát ide.) Gratulálok mindkettőjüknek.

Mindenesetre úgy döntöttem, hogy a mai napon én is begyűjtöm a saját példányomat ebből a "bizonyítványból". Íme:

Google News magyarul

2008.12.23. 14:07 | Merras | Szólj hozzá!

Címkék: google seo keresőoptimalizálás news

Elindult a Google News magyar változata is - és ez néhány hónapon belül biztosan meg fogja változtatni a hírkereső piac és a kereső optimalizálás arcát is.

Vannak ugyan nagyon biztos pozíciókkal rendelkező, hasonló szolgáltatások - mint például a Hírkereső is -, én viszont azt várom, hogy a Google News egy éven belül szép felfutást fog produkálni.

A képlet tök egyszerű: a Google.com-on már régóta megjelennek a keresés témájához kapcsolódó Google News linkek is, szerintem nem sok idő, amíg ez bekerül a magyar találati listára is.

A felhasználók egy része oda fog kattintani, és a news-ban megjelenő hír alapján fogja eldönteni, hogy tovább kattint-e a forrásra. A felhasználók egy részének meg fog tetszeni a Google News, és aktívan használni is fogja - onnét fog tájékozódni.

Fontos kérdés lesz tehát, hogy ezentúl ne csak a Google.hu-ra optimalizáljanak a tartalom szolgáltatók, de a Google News-ra is.

süti beállítások módosítása