Az új blogom postjai

Nincs megjeleníthető elem

Rólam

Miyazaki Jun, alias Merras.

A név nem egy nick, hanem tényleg japán - ennek ellenére sokak szerint kitűnően beszélek magyarul. Ezt többek között a Neo Interactive digitális reklámügynökség munkatársai is megerősíthetik. :)

Bár nem link építés, de azért megemlíteném, hogy Google AdWords Certified Partner minősítésem is van, azaz elképzelhető, hogy valamennyire értek az AdWords kampányok menedzseléséhez is.

Link építés

Link building - linképítés tanácsok keresőoptimalizálóknak

E-mail értesítő

Írd be az e-mail címed:

Szolgáltatja a FeedBurner

Friss topikok

  • Szappanos László 2: A helyezések nincsenek szoros összefüggésben a PR értékkel, kis mértékben befolyásolják viszont. (2014.04.30. 16:53) Google Armageddon zajlik?
  • hiyuan: Il processo per ottenere supera potrebbero includere delle finalità web e di persona le richieste ... (2011.08.12. 05:06) StartUP konf 2009
  • hiyuan: cittadini Distretto avrà la prospettiva di ottenere una buona vacanza esclusiva con il $ diverse 1... (2011.08.12. 05:04) New blog
  • hiyuan: "E 'fondamentale che noi aiutiamo la procedura riguardante la manutenzione oltre a restauro mentre... (2011.08.12. 05:02) Google killer Twitter és Digitális Média Tények Könyve 2009
  • bodybuilderSHOP: Merras! Aranyba kéne foglalni a neved! Ami késik persze nem múlik! Köszönöm ezt a rengeteg haszn... (2010.03.14. 13:08) Rólam

Napi link építés tipp #15 - Évi tervezés

2008.01.07. 10:00 | Merras | Szólj hozzá!

Címkék: seo keresőoptimalizálás tipp linkbuilding napitipp

Remélem, mindenkinek nagyon jól teltek az ünnepek - és remélem, minden kedves olvasómnak nagyon jól fog telni ez az új esztendő is.

Ha már új évnél tartunk, akkor annak viszont nem ártana dolgosan végigmenni rajta, ahhoz viszont nem árt most eltervezni a dolgokat előre. Vedd elő a naptárat, és nézd meg benne, hogy mik a számodra fontos időpontok!

Konkrétan az idei ünnepekre gondolok így első körben. Mivel a link building beéréséhez idő kell, ezért nem árt ugyanis, ha egy-két-három hónapra előre dolgozol. Ha például online ajándékboltod van, akkor már ma kezdj el optimalizálgatni a Valentin napra, ha túl vagy rajta, akkor meg máris jöhet a húsvét. Ha webboltod van, akkor nézd meg, össze tudsz-e valami spéci, alkalomhoz illő ajándéndékcsomagot állítani ünnepekre. Ne félj attól, hogy hülyének néznek azért, mert február elején már a húsvéti alkalomhoz illő cuccot promózol - volt egy haverom, aki mindenféle limlommal ügynökölt, és nyáron nagyon sokat kaszált a Balatonon karácsonyfadíszekkel. Készülj fel előre az ünnepekre címszóval.

De persze nem csak webboltok esetében lehet - kell! - profitálni az előre tervezésből. Nekem például ott van az SFportal.hu című scifi oldalam. A következő napok, hetek nálam arról fognak szólni, hogy végigmegyek az idei várható filmpremiereken, könyvmegjelenéseken, egyebeken - hogy amikor közeleg a bemutató, és megnövekszik a keresések száma, addigra az én lapomat nagyon szeressék a keresők.

Szóval, a lényeg, hogy vedd elő a naptárat, és gondold végig, hogy hol tudsz előre dolgozni!

A bejegyzés trackback címe:

https://link.blog.hu/api/trackback/id/tr85287765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása